Friluftsbutikk- Guiding- Overnatting

  • + 47 46 92 91 77
  • post@fjellivet.no
×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 793

* * * 

Er et velutstyrt treningsrom som leies ut i Lakselv. Det er Fjellivet AS som eier alt av treningsapparater.

Treningsrommet er ment for enkeltpersoner og små grupper og blir leid ut på timesbasis. Bedrifter har også mulighet å leie treningsrommet.

Treningsrommet ligger i samme bygg som Fjellivet. Kom innom butikken og vi viser deg det flotte treningsrommet.  

* * * 

* * * 

* * * 

Hvorfor treningsrom på Fjellivet AS? 

Helse er en del av vår visjon. Noe som vi også var offentlig ute med i 2013. Det å være mye ute i naturen er selvsagt veldig bra og noe som vi velger aller først. Men, vi har alltid vært opptatt av å trene litt styrke. 

I 2004 og 2009 ble det viktigere enn noen gang. Du kan lese mer om hvorfor her

Høsten 2016 satt vi i gang med Den Rosa Turmarsjen som er en aksjon til inntekt for Rosa Sløyfe. I 2017 gjentok vi dette og planlegger å gjennomføre en slik aksjon første lørdagen i Oktober 2018. 

Sensommeren 2017 startet vi endelig opp med #hjertevarmeturene. Turer som er godt for kropp og sjel og som mange kan delta på. Turene er ment for de som ønsker å være ute å oppleve nye steder PLUSS med innlagte fysiske øvelser med veiledning fra Personlig trener. Dette prosjektet har vi planlagt over lengere tid og vi ble mer sikker vinteren 2010 at dette skulle vi gjennomføre når bedriften, Fjellivet AS, var oppe og gikk. 

Vi bygger Fjellivet AS stein for stein og NÅ er vi her. 

En kombinasjon med å være ute, bruke naturen, dra på nye steder og med fysiske innlagte øvelser er noe vi kommer til å satse på. Vi er også opptatt av gode samtaler og energi på turene, noe som vi fikk se mye av under turene høsten-17. Sensommeren 2017 startet vi opp med 5 forskjellige turer og 5 onsdager etter hverandre. 

Turene ble gjennomført med suksess!

Oppstart av #hjertevarmeturene Mai-2018 

Vinteren er lang i nord. Det er ikke alle som liker eller har mulighet å bevege seg ute på vinteren. Personlig er vi veldig glade i vinteren og har ingen problemer med å være ute i både dårlig og utfordrende vær, men vi skjønner at alle er ikke helt der.

En kombinasjon av #hjertevarmeturer og treningsrom er bra. 

Du trenger ikke å være med på #hjertevarmeturene for å bruke treningsrommet På Rett Kurs. Kanskje dere er en vennegjeng/arbeidskollegaer som ønsker å trene sammen? Det finnes muligheter hos oss. Kontakt oss gjerne. 

* * * 

Fjellivet AS har signert samarbeidsavtale med Personlig Trener Ken Birger Johnsen 

PT Ken Birger Johnsen har eget foretak hvor han tilbyr veiledning innen fysisk aktivitet. 

Vi har også et samarbeid på #hjertevarmeturene som Fjellivet AS arrangerer, hvor PT Ken Birger har ansvaret for de fysiske innlagte øvelsene på turene. 

Fjellivet AS og personlig trener Ken Birger Johnsen har samme holdning til fysisk aktivitet og kosthold. Vi mener en kombinasjon av bevegelse ute i naturen, styrketrening og sunt kosthold er en god balanse. Når det gjelder kosthold sverger vi alle til god gammeldags kost. Det beste er å planlegge dagene og lage frokost, lunsj og middag fra bunn. Vi tror på renest mulig mat til alle måltid. 

Vi har en avslappet holdning til mat og trening. Vi tenker alt med måte. Har du noe å feire på en tirsdag, ja så unner man seg det. Men kanskje man heller tar en ekstra trimtur dagen etter. Vi mener selv vi er livsnytere med varierte dager med bevegelser ute i naturen, styrke og kosthold. 

Ken Birger er også en Lakselv gutt og vi har hatt et vennskap langt tilbake i tid. Samarbeidet mellom Fjellivet AS og PT Ken Birger Johnsen medfører at vi ikke tillater andre personlig trenere/instruktører å booke treningsrommet til sine kunder. Det betyr også at vi ikke tillater kunder å ta med seg annen personlig trener.

Fjellivet AS leier ut et ubemannet treningsrom. Det vil si at du selv er ansvarlig for treningen og øvelsene du gjør der.  Er du usikker på apparatene og ønsker et treningsprogram kan dette bestilles direkte hos Personlig trener Ken Birger Johnsen. Han kan skreddersy et treningsprogram tilpasset nettopp deg. Han kan også gi veiledning på apparatene. Disse timene kalles PT-timer, altså personlig trener timer. Timer som setter fokus på akkurat deg og ditt behov. 

Foto: Bilde fra hjertevarmetur

Foto: Hjerte jenter lager hjerte

* * * 

* * *

Informasjon, pris og bruk av treningsrommet På Rett Kurs  

Fjellivet AS leier ut et ubemannet treningsrom. Det vil si at du er selv ansvarlig for treningen og øvelsene du gjør der. Fjellivet har valgt å følge et klippekort system. Dette synes vi er et fair system. Du betaler for det du trener. Du kan også kjøpe enkelt timer. 

***

Informasjon: 

* treningsrommet følger Fjellivet AS sine åpninstider

* du kan booke treningstime i Fjellivets åpningstid ved å stikke innom butikken eller ringe 46 92 91 77 

* drop-in time kontakt oss på telefon eller stikk innom butikken

* treningstimene følger hele klokketimer (men er det ledig etter din time følger vi ikke dette slavisk)

* Max. 4 personer pr.klokketime. Dette fordi alle skal få trene uten å stå og ventefor lenge på et apparat. Det er selvfølgelig mulighet å trene en større gjeng, men dette på eget ønske

* det må fylles ut en treningskontrakt og denne er personlig. Kontrakten følgerklippekortets gyldighet.

Priser: 

Enkel time kr. 90,-

Klippekort:

10 Klipp Kr. 750,-

20 Klipp kr. 1300,-

30 Klipp kr. 1800,-

Klippekortet har en gyldighet på 6 mnd. fra kjøpsdato. 

Prisene gjelder pr. Oktober 2017. 

* * * 

Trenger du personlig trener?

* * * 

Personlig trener Ken Birger Johnsen disponerer treningsrommet på ettermiddagstid. Dere kan også gå sammen 2 eller flere og få et samlet treningsprogram. Dette må bestilles direkte hos han. 

Telefon 41 21 70 60 eller via mail ptkenbirger@gmail.com

Du kan også komme innom Fjellivet og vi setter deg i kontakt med han. 

PT-Ken Birger Johnsen har eget foretak og egne priser. 

IMG 1331 2

 

Knall tilbud Februar

- 50 % på Fjellreven Bukser så langt beholdningen rekker. (Gjelder ikke Keb-buksene og Polar bib buksene)

Vi sender på bestilling, porto kommer i tillegg.

Kontakt oss gjerne. 

Fjellivet AS

Postboks 26
9711 Lakselv

Besøksadresse:
Laatasveien
9700 Lakselv

Åpningstider

Man 10-17
Tirs 10-17
Ons 10-17
Tors 10-17
Fre 10-17
© 2017 Fjellivet AS.   All Rights Reserved.   Webløsning levert av Web Norge

Search