• Overnatting

1 2

Nå har du muligheten å overnatte på Fjellivet.

Du kan være med på forskjellige turer/aktiviteter og være en del av familien for noen dager. Vi kan garantere unike opplevelser og stor gjestfrihet. Vi arrangerer turer alle 4 årstider. Vi har god erfaring innen friluftsliv. Jakt og fiske står sentralt i vårt friluftsliv. Er du ikke interessert i turopplevelser, men ønsker en rolig langhelg eller kanskje du kun er på gjennomreise? Du er fortsatt velkommen til å overnatte hos oss. Turer/aktiviteter i forbindelse med overnattingen kommer i tillegg til prisen på overnatting. Dette avtales på forhånd.

Det flotte annekset inneholder: Stue, komplett kjøkken, soverom m/dobbelseng inkl. sengetøy, stort bad m/dusj og vaskemaskin, flere tv-kanaler og internett. Annekset har overnattingsplass opp til 4 stk.

Vår butikk og kontor er i Lakselv, men vår bolig og overnatting ligger ca 2,5 km øst for Lakselv sentrum (mot Ifjord).

Trykk her så kommer veibeskrivelsen til overnatting hos Fjellivet fram. 

Areal: 38m2

Soverom: 1

Dobbel seng- ferdig oppredd (sofa i stue kan res opp til 2 personer ekstra)

Røyking ikke tillatt.

Bad m/dusj, toalett og vaskemaskin: Ja

Sengtøy: Inkl.

Sluttrengjøring: Inkl.

Byggeår: 2014

Pris fra: NOK 900,- pr.døgn 1-2 personer. (For flere personer er det et tillegg på kr. 100,- pr.person pr.døgn. Eksempel: 3 personer kr. 1000,- pr.døgn. 4 personer kr. 1100,- pr. døgn.) Priser inkl. mva.

Trykk på her for å se hvilke opplevelser og mulighet du har hos oss. Vi skreddersyr opplevelsesturer og aktiviteter for deg.

Vi ser helst at etterspørsel på overnatting gjøres via epost: Kontakt oss (siden vi er mye ute), men du har også mulighet å kontakte oss på telefon 46 92 91 77. Booking kan gjøres hele døgnet. Vi svarer så fort vi kan. 

Håper vi sees

Velkommen til Fjellivet

  • Bilder av annekset

1.12 1.13

April 2015 024

115   116