29.07.16 : Velkommen til oss Lone

35

Mandag 1. August er en stor dag på Fjellivet. En ny milepæl.

Fjellivet AS ble etablert i 2014, men det var ikke da det startet. Planleggingen av bedriften startet lenge før det. Sakte men sikkert har vi bygget opp Fjellivet. En solid grunnplattform har vi lagt.

Kundegruppen, omsetningen og oppdrag øker.

 

Det har vært en så stor glede å stå i butikken spesielt denne sommeren fordi vi har hatt mange hyggelig mennesker innom med gode ord og lykkeønskninger. Det varmer hjertet og gir masse energi.

Mandag begynner det en ung dame på Fjellivet. Det er stort og gledelig for oss at vi er kommet til det steget at lille Fjellivet kan være med å bidra til å skape arbeidsplasser i Lakselv.

Vi er en liten bedrift men i vekst. Vi har jobbet og jobber hardt for å nå våre mål. Vi er ekstra stolt over at vi har klart det uten en krone i støtte eller tilskudd. Målrettet arbeid gir resultater og vil man noe så sterkt klarer man å skape det. Det føler vi at vi har gjort på Fjellivet og vi er ikke ferdig med ”oppgavene” våre. Det er mer spennende i vente fra oss. 

Kommende uke skal det selvsagt markeres på Fjellivet.  Vi skal selvsagt feire at vi blir flere. Når man har vært gjennom alvorlige hendelser i livet ser man viktigheten å ta vare på det som er gledelig og positivt.  Det er en av grunnholdningene i bedriften vår. Positivitet og glede.

I vår lyste vi ut en stilling på Fjellivet. Vi søkte etter en medarbeider/guide i deltidsstilling.

Stillingen ble lyst ut i avisa, vår webside og sosiale medier.

Vi hadde 12 søkere på stillingen og mange flere som lurte på om det kom til å bli en fulltidsstilling etter hvert.  

Med så mange gode søkere var det ingen enkel oppgave, men 3 ble forespurt til intervju.

En fikk jobben.

Lone1

Lone Norås er en ekte Porsangerjente som er svært glad i natur, friluftsliv og dyr. På mange av turene har hun med seg sin hund, Chevie som er Petit Basset Griffen Vendeen.

Hun er en aktiv jente og har drevet med både friidrett og dans siden hun var liten.

Lone studerer også til personlig trener ved NIH (Norges Idrettshøgskole) og hun er en svært målbevist jente. Det har resultert i Norgesmester, Nordisk mester og Verdensmester tittel i bikini fitnes.

Vi har allerede fått turer sammen og har hatt mange gode samtaler og skapt minner.

 

39

Vi er svært glad for å få Lone med på laget vårt.

Vi ønsker å gjøre stas på henne og ønske henne velkommen til oss.

Vi blir derfor å stelle til en liten feiring med kaffe og kaker

torsdag 4. August og fredag 5. August fra 10-17. 

Vi kommer også til å ha gode tilbud disse dagene. 

 

 

Velkommen til oss Lone