09.12.16 : Ny daglig leder på plass og godt i gang

 

28

  

Da er tiden her og Roy-Steve er på plass i fulltidsstilling som daglig leder på Fjellivet.

 

Det har vært en lang ventetid, men nå er dagene her og hverdagen har tatt oss. Det er virkelig spesiell følelse å låse seg ut døra hjemme for så sette kursen mot felles arbeidsplass.   

 

Roy-Steve startet sin jobb 1. Desember hvor vi feiret han tre flotte dager, med kaffe og kaker og med gode tilbud. Tilbakemeldingene var gode og det er så hyggelig at mange er så glade på våre vegne. Flere sier også at det er en svært spennende bedrift og de følger spent med.

Vi har tatt til oss alle gode ønsker og tilbakemeldinger. Det føles veldig godt og en riktig avgjørelse. Ikke at vi har vært i tvil, men noe spenning vil det alltid være.

Vi forstår at vi har mange flotte folk rundt oss og det kjenner vi virkelig på.  

Det er alt fra hjelp som tilbys i forhold til bedriften, tips og gode ønsker.

Vi er heldige og svært takknemlig!

 

Ingenting er selvfølge for oss. Det har vi mange ganger erfart. Livet og kjærligheten er en stor gave. Det å drive 100 % satsing på to bedrifter er svært krevende. De som kjenner oss vet vår kurs og holdning.

Vi valgte kjærligheten og livet. Etter alvorlige sykdomshistorie i bagasjen hadde det blitt feil og fortsette å jobbe så mye.

Vi har valgt en annen retning.

 

Så, hva tilbyr Fjellivet?

Guiding, naturopplevelser og friluftsbutikk.

Reiseliv med guidingsoppdrag har vi allerede hatt i 2 år og det er veldig bra at vi kan tilby mer av det framover. Og det kommer mer…..for vi har planer!

Med god friluftserfaring og gode lokalkunnskaper i bagasjen føler vi oss veldig trygg på det vi gjør.

Vi har 9 flotte Grønlandshunder som har tatt/tar folk og oss med på tur.

Guiding i fjellet og i elvene er også noe vi har gjort og det øker på. Dette er turer vi har god erfaring med og fått gode tilbakemeldinger på. Vi har kunder som kommer tilbake til sommeren og det er på 3. sesongen hos oss. Dette er noe som betyr mye for oss og man står virkelig med hjertet i halsen når de reiser med flyet sørover for man har fått en så fin relasjon med dem.

Vi leier også ut et lite flott anneks som blir flittig brukt.

 

Friluftsbutikken i sentrum er blitt en flott liten butikk. Hvor utvalget av produkter øker. Vi kan nevne noe av det du finner hos oss:

Fjellreven, Janus, Brynje, Hanwag (skotøy), Eagel Products, Primus, Real Turmat, Fiskeutstyr, Neversåler, Boka Fjellivets Turguide for Porsanger, seletøy, godt utvalg med hunde og kattefòr (Vom og Hundemat, Royal Canin, Orijen), smådyrsarikler, Non-Stop, ProVit (Norsk dyremat), leiebånd etc.

 

Veterinærdelen vokser også. For oss som har 10 aktive hunder og i tillegg er en stor del av vår virksomhet er det viktig at de får den hjelpen slik andre dyr får i Lakselv. Da de ble utestengt fra den lokale dyreklinikken (senhøsten 2011) var det ingen annen utvei enn å skaffe tilbudet selv i Lakselv. Dyrevelferd er viktig for alle og da er det bra å kunne bruke en klinikk som opptrer profesjonelt i forhold til dette.

Veterinær Kine River Marhaug er hos oss annen hver uke og vi er svært fornøyd med holdningen og kjærligheten hun viser ovenfor dyrene. Vi ønsker derfor å fortsette samarbeidet med henne. Kine jobber til daglig på Allvet dyresykehus på Elvebakken i Alta sammen med en dyrlege til og dyrepleier.

Vi jobber fortsatt med å få ansatt en veterinær 5 dager i uken hos oss. Denne veterinæren kommer til å samarbeide tett med Allvet dyresykehus.

 

Vi har mange planer for Fjellivet. Vi jobber målrettet og bevist.

Hjertet vårt banker for Lakselv og nærmiljøet. Vi håper mange vil være med på vår ferd.

Fjellivet har ikke som mål å bli stor, men vi legger ikke skjul på at vi håper vi kan bli noen flere på Fjellivet som kan være med å vise vår vakre kommune og opplevelser.

I tillegg skape flere arbeidsplasser som skaper ringvirkninger for mange i kommunen.

Vi er pr. i dag 3 ansatte, Roy-Steve, Ann-Karin og Lone. Vi fungerer veldig godt som et team med samme moral, holdning og arbeidsglede.

 

Roy-Steve har 23 års erfaring fra butikk og serviceyrket. Hans unike væremåte og sterke pågangsmot er beundringsverdig. Han er snill, forståelsesfull og rettferdig.

Han er en person som man ser opp til. Jeg er stolt av han!

Siden liten gutt har han vært opptatt av natur og fiske. Familien har fortalt at han var ikke gamle karen da han stakk av hjemmefra for å komme seg på tur.

 

Endelig skal du få jobbe med det du liker aller best. Vi har kjempet og kranglet mot sykdom for at vi skal være sammen. Nå er tiden her. Det er stort for oss at vi går til samme arbeidsplass og kan dele ennå mer av hverdagen.

Med din væremåte, holdning, moral og godhet går det en vei.

Det er framover og oppover.

Det har vi allerede fått høre fra kunder og tallene viser også det.

 

Velkommen kjære Roy-Steve!