Fjellivet AS får en ny daglig leder 1. Desember

 

10

Da er tiden kommet.

Jeg har sagt opp min stilling som butikksjef på Spar Lakselv for å starte i min nye stilling som daglig leder på Fjellivet AS 1. Desember. Det er ingen dramatikk i dette, men ”alle” har nok skjønt at denne dagen ville komme og nå er den her. Vi har også for øvrig ”røpet” for mange år siden at det ligger i vår plan.

 

For meg er det selvfølgelig trist å forlate en så flott og god arbeidsplass som Spar. Jeg vil selvsagt savne de ansatte veldig mye. Tor Erling som er blitt en nær venn og det tette samarbeidet som vi har hatt kommer selvsagt til å savnes.

Det er en fantastisk flott gjeng med stå på vilje og godt humør som jeg er stolt over å ha vært en del av.

Samtidig føler jeg at min jobb på Spar er gjort. Butikken er bygget opp og står i dag som en solid dagligvarebutikk i Lakselv. Det har vært fantastiske år på Spar, men nå er tiden inne for å videreutvikle friluftsbutikken og reiselivsbedriften, Fjellivet AS som jeg er medeier i.

 

De fleste kjenner til vår historie med alvorlig sykdom bak oss. Allerede i 2004 ble livene våre endret. Min ektefelle, Ann-Karin fikk brystkreft og hadde en dødskamp foran seg. Kjærligheten til hverandre, hundene og naturen ble viktigere enn noen gang og vi bestemte oss for; at overlever vi dette skal det alltid være oss to.

Følelsene og tankene ble forsterket ennå mer i 2009 da hun ble rammet av sykdom igjen.

Denne gangen kraftig betennelse i tarmen.

Denne kampen vant hun og kjærligheten overfor hverandre er i dag bunnsolid og følelsene til hundene og naturen er blitt ennå sterkere.

Det å kunne jobbe sammen, bruke vår lange erfaring innen friluftsliv, kunnskapene og de opplevelsene vi har vært gjennom innen helse skal nå brukes i et tilbud på Fjellivet. Mer informasjon kommer etter hvert.  

 

Fjellivet har Ann-Karin drevet alene på dagtid og jeg er stolt av henne. Hun viser en enorm styrke som jeg aldri har sett maken til. Jeg har selvsagt hjulpet til i kulissene og noen ganger har dere sett meg også på Fjellivet. Vi driver den sammen, men det er hun som har vært der hele tiden.

Det blir stort for meg og oss å kunne arbeide sammen hver dag. Fortsette å skape noe sammen og bygge opp Fjellivet som øker både med kunder og i omsetning. Etter hvert håper vi å kunne ansette flere på Fjellivet og skape flere arbeidsplasser i vår vakre kommune. Lone Norås som ble ansatt på Fjellivet 1. August er godt i gang med sine oppgaver og vi er blitt svært glad i henne allerede.

Som alle sikkert forstår har vi mange planer på Fjellivet og det håper vi skaper positive ringvirkninger for alle i kommunen. Vi er avhengig av hverandre for å kunne ha et godt samfunn i Lakselv, men det kreves mye av oss som starter egne foretak.  Vi må ta vare på hverandre og være profesjonelle i jobben vi gjør.

 

Jeg gleder meg til å starte på Fjellivet og ønsker samtidig Tor-Erling lykke til i jobben som ny butikksjef på Spar.

Til deg min kjære Ann-Karin, nå kommer jeg over til butikken vår. Elsker deg!

Roy-Steve