Den Rosa turmarsjen

1 

 

Oktober er kjent for de fleste som Rosa-Sløyfe mnd. Det er denne måneden de har fokus på brystkreftsaken. Rosa Sløyfe er hovedsakelig en informasjonskampanje og solidaritetsaksjon der fokuset er å fortelle flere om brystkreft og relaterte temaer, og om å vise solidaritet med de som er rammet ved å kjøpe og bære sløyfen. 

 

Hvorfor ønsker Fjellivet å være en pådriver?

Jeg, Ann-Karin mistet min mor når jeg var 11 år. Da hadde hun kjempet mot sykdommen i flere år, men måtte gi opp kampen. Når jeg var 29 år fikk jeg denne alvorlige sykdommen selv. Det var en lang og tøff kamp som jeg vant, men har satt tøffe spor i sjelen.  Jeg kan takke min mann, familien, legene, UNN og kreftforskningen for at jeg lever i dag. Det er viktig at det fortsettes arbeid med kreftforskning og jeg vet at mye av pengene som kommer inn til forskning er fra private bidragsytere. Tidligere har jeg bidratt med Polarhundgenser strikket i Rosa. 

Den Rosa Turmarsjen er min måte å vise min takknemlighet for livet og det gode vi har.

Om du ikke går for meg så gå for noen du er glad i eller som i dag kjemper for livet.

Det er et ordtak som heter ” Jeg kan ikke gå veien for deg, men jeg kan gå sammen med deg”.

 

Lørdag 8. Oktober 2016 inviterer vi deg til ”Den Rosa turmarsjen ” i Lakselv kl 11. 

Oppmøtested utenfor Fjellivet AS.

 

Butikken

 

Ruta er på ca 9,5 km og går rundt flyplassgjerdet. Vi starter samlet og går retningen mot flyplassen. Du kan velge om du løper eller går. Sykkel er ikke tillatt. Ruta kommer til å være merket. For de som ikke kan gå hele ruta kan man avslutte turen ved flyplassen (ca 3 km). Enten at du blir hentet, dette må du ordne selv eller at du parkerer bilen din der. Husk at det er parkeringsavgift ved flyplassen. Dette må du sjekke og betale selv.

Turen er lett og det er lite stigning (kun noen små bakker). Du går først etter asfalt deretter blir det grus og tursti. Kle deg etter forholdene. Har du noe rosa turklær anbefaler vi deg å ta dette på. Du må selv ha med deg drikke. 

I vanlig tempo bruker man ca 1t og 45 min /2 timer på hele ruta.

Gjør oppmerksom på at Fjellivet er kun pådriver for arrangementet. Vi kan ikke ta ansvar for uhell eller uhell på utstyr under turen. Det er ditt eget ansvar å avgjøre om du er i stand til å fullføre turen. Rosa-Sløyfe er ikke ansvarlig for dette arrangmentet men er opplyst om denne turmarsjen.

 

Turen koster kr. 150,- og alle pengene går uavkortet til Rosa Sløyfe aksjon. 

Fjellivet kommer til å oppgi hvor mange som har betalt og gi informasjon når pengene blir overført til Rosa Sløyfeaksjon. Vi har signert avtale med Rosa-Sløyfe.

Du må derfor ha med deg kontanter. 

 

Bli med og støtt Rosa-Sløyfe aksjon. Håper at vi klarer få et felles bilde før vi starter som vi kan sende inn til Rosa-Sløyfe. 

Vi oppfordrer deg også til å gå inn på Rosa-Sløyfe sine nettsider for å kjøpe rosa-sløyfe produkter.

 

Velkommen.

 

Husk påmelding til oss.

Du kan gjøre det via Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Komme innom butikken på Fjellivet og sette deg på listen.

Eller sende mail over facebooksiden til Fjellivet.

 

2

 

Vi gjør oppmerksom på at Rosa-Sløyfe-logoen og ordmerket “Rosa Sløyfe” er varemerkeregistrert og eies av kreftforeningen og bryskreftforeningen. All bruk av denne logen skal godkjennes skriftlig på forhånd med dem. Dette har Fjellivet AS gjort.