15.09.2017 : Fjellivet AS har inngått samarbeid med Personlig Trener Ken Birger Johnsen

 

7

Ute regner det, skydekket ligger lavt og vi har fått snø på de høyeste fjelltoppene, men inne på Fjellivet lyser det. Som mange har fått med seg har Fjellivet AS investert i treningsutstyr og fått laget seg et treningsrom. Et treningsrom som vi også kommer til å leie ut til andre som ønsker å bruke det. Fjellivet har døpt treningsrommet til; På Rett Kurs.

Fjellivet AS har signert samarbeidsavtale med Personlig Trener Ken Birger Johnsen.

Han har eget firma hvor han tilbyr veiledning innen fysisk aktivitet.

Som mange sikkert har fått med seg er vi allerede i gang med et flott prosjekt som heter

#hjertevarme_fjellivet.no turer.

Kort fortalt er det turer som arrangeres av fjellivet og hvor vi leier inn firmaet til Personlig Trener Ken Birger Johnsen hvor han har ansvaret for innlagte øvelser på turen.

Vi fått gode tilbakemeldinger og vi planlegger flere slike turer i framtiden.

 

Hjertevarmebilde

Foto: Hjertejentene lager hjerte på #hjertevarme_fjellivetno tur

Fjellivet AS og Personlig trener Ken Birger Johnsen har samme holdning til fysisk aktivitet og kosthold. Vi mener en kombinasjon av bevegelse ute i naturen, styrketrening og sunt kosthold er en god balanse. Når det gjelder kosthold sverger vi alle til god gammeldags kost. Det beste er å planlegge dagene og lage frokost, lunsj og middag fra bunn. Vi tror på renest mulig mat til alle måltid.

Vi har også en avslappet holdning til mat og trening.  Vi tenker alt med måte. Har du noe å feire på en tirsdag, ja så unner man seg det. Men kanskje man heller tar en ekstra trimtur eller en lengre trimtur dagen etter.

Vi mener selv vi er livsnytere med varierte dager med bevegelse ute i naturen, styrke og kosthold.

 

Fjellivet AS har derfor innledet et samarbeid med Personlig trener Ken Birger Johnsen. Ken Birger er også en Lakselv gutt og vi har hatt et vennskap langt tilbake i tid.

Samarbeidet mellom Fjellivet AS og Personlig trener Ken Birger Johnsen medfører at vi ikke tillater andre personlige trenere/instruktører å booke treningsrommet til sine kunder. Det betyr også at vi ikke tillater kunder å ta med seg annen Personlig trener. 

 

Alt av treningsutstyr På Rett Kurs eies av Fjellivet AS. Vi leier ut et ubemannet treningsrom. Det vil si at du er selv ansvarlig for treningen og øvelsene du gjør der.

Er du usikker på apparatene og ønsker et treningsprogram kan dette bestilles direkte hos Personlig Trener Ken Birger Johnsen.  Han kan skreddersy et treningsprogram tilpasset nettopp deg. Han kan også gi veiledning på apparatene. Disse timene kalles PT timer, altså personlig trener timer. Timer som setter fokus på akkurat deg og ditt behov.

Fjellivet AS kommer til å ha treningsrommet På Rett Kurs åpent i Fjellivets åpningstider mandag-fredag 10-17.

Personlig trener Ken Birger Johnsen kommer til å disponere treningsrommet på kveldstid.

 

På mandag kommer vi ut med åpningsdato og mer utfyllende informasjon, men vi kan allerede røpe at det blir klippekortsystem i forbindelse med treningsrommet På Rett Kurs.