Fjellivet AS søker ny medarbeider

 

Fjellivet AS Logo Adresse Orgnr Liten

Fjellivet AS er en virksomhet som holder til i Lakselv innerst i vakre Porsangerfjorden.

Bedriften ble etablert i 2014. Vårt satsningsområde er reiseliv, friluftsbutikk og fysisk aktivitet.

Vi har vår base i sentrum av Lakselv hvor vi også har etablert en friluftsbutikk som ligger rett ved E6. Hvor vi selger kjente merkevarer innen friluftsartikler.

Fjellreven, skotøy, fiskeutstyr, egenprodusert produkter, godt utvalg innen hundefòr/kattemat, smådyrsartikler for å nevne noe av utvalget. Butikken er under utvikling og har økende omsetning og kundemasse.

Vi har etablert et treningsrom (På Rett Kurs) i samme bygg hvor vi satser på utleie av treningsrom m/utstyr. Dette åpnes i løpet av September.

Fjellivet har 2 ansatte, Ann-Karin og Roy-Steve.

Vi ønsker å legge større trykk på reiselivsdelen og trenger derfor en medarbeider som ta del i butikkdriften. Vi søker derfor etter en medarbeider til butikken.

 

Fjellivet ligger midt i Finnmark fylke og er Norges tredje største kommune i areal. Her har vi mange gode muligheter innen jakt, fiske og friluftsliv generelt. Vi har 3 flotte lakseførende elver og utallige flotte ferskvann. Porsanger har alt fra vidde, skog, myrer til en fantastisk skjærgård. Vi har en flyplass med flyavganger flere ganger daglig sørover.

 

Vi søker etter en person som er utadvendt, serviceinnstilt, selvstendig, har stå på vilje og er positiv. Du bør like dyr da vi har smådyr innom butikken flere ganger i uken.

Du må like å jobbe i team og vi vektlegger lojalitet.

 

Dine oppgaver blir å betjene kunder som er innom butikken. Det er alt fra salg i butikk til booking av timer til kunder som ønsker å bruke treningsrommet På Rett Kurs.

Det legges opp til spennende og varierte arbeidsoppgaver.

 

Vi søker etter en person i deltidsstilling 50 % ++ med tiltredelse 1. November.

Lønn etter avtale.

 

Vi kan tilby spennende stilling med mange varierte oppgaver.

Godt arbeidsmiljø og gode rabattordninger.

 

Søknad med CV og referanser sendes på epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknad kan også leveres til oss på Friluftsbutikken

Fjellivet AS, Laatasveien, 9700 Lakselv

 

Søknadsfrist: 1.September