Den Rosa Turmarsjen, Lakselv 07.10.2017

 

7

Oktober er kjent for de fleste for som Rosa-Sløyfe mnd. Det er denne måneden det er fokus på brystkreftsaken. Rosa Sløyfe er hovedsakelig en informasjonskampanje og solidaritetsaksjon der fokuset er å fortelle flere om brystkreft og relaterte temaer, og om å vise solidaritet med de som er rammet ved å kjøpe og bære sløyfen.

 

Hvorfor ønsker Fjellivet AS å være en pådriver?

Ann-Karin som er medeier i Fjellivet mistet sin mor som 11 åring. Hennes mor døde av brystkreft. Hun kjempet i flere år mot sykdommen men måtte tilslutt gi opp kampen.

Når Ann-Karin var 29 år fikk hun selv denne alvorlige sykdommen. Det var en lang og tøff kamp som hun vant, men har satt dype spor i sjelen.

Det er mange hun er svært takknemlig for som har hjulpet henne å bli bra. For i dag går det bra med henne.

Det er viktig at det fortsettes arbeid med kreftforskning og vi vet at mye av pengene som kommer inn til forskning er fra private bidragsytere. Tidligere har Ann-Karin bidratt med polarhundgensere stikket i ROSA.

Fjellivet AS ønsker derfor å være en pådriver med å i gang sette Den Rosa Turmarsjen for å vise takknemlighet for all jobben som gjøres av kreftforeningen, Rosa Sløyfe.

Penger til videre forskning er viktig!

Det er ordtak som heter «Jeg kan ikke gå veien for deg, men jeg kan gå sammen med deg».

 

Lørdag 7.Oktober 2017 kl 12 inviterer vi deg med å gå «Den Rosa Turmarsjen»

Oppmøtested: Utenfor Fjellivet AS, Lakselv

Turløype: Rundt flyplassgjerdet. Vi går i retning mot flyplassen.

Distanse: Ca. 9,5 km rundt hele runden

Du kan velge om du går eller løper. Sykkel ikke tillatt.

Ruta kommer til å være merket med rosa sløyfer.

For de som ikke kan gå hele runden kan du avslutte turen ved for eksempel flyplassen (ca 3 km).

Transport må du ordne selv.

Løyen er lett og det er lite stigning (bare noen små bakker). Du går først etter asfalt deretter blir det grus og tursti. Kle deg etter forholdene. I vanlig gangfart bruker man ca 1 time og 45 min/ 2 timer rundt.

 

Hva er nytt i år?

I år blir vi å lage noen poster med spørsmål. Postene blir satt rundt hele løya. De som svarer riktig på flest spm blir med i trekningen om en Rosa Fjellreven Kånken sekk.

Start kontigent er kr. 200,- og alle pengene går uavkortet til Rosa Sløyfe aksjon.

Fjellivet kommer til å oppgi hvor mange som har betalt og informere når pengene blir overført til Rosa Sløyfeaksjon. Vi har signert avtale med Rosa Sløyfe

Du må derfor ha med deg kontanter.

I fjor var det 42 betalende og kr. 6300,- ble overført til Rosa Sløyfe.

Håper vi slår fjorårets tall.

 

Bli med å støtt Rosa Sløyfe aksjon. Vi gjør akkurat som i fjor. Vi åpner opp kl 12 og du kan starte når du vil. Vi oppfordrer deg også til å gå inn på Rosa Sløyfe webside for å kjøpe Rosa-sløyfe produkter.

 

Velkommen :-D

 

Vi gjør oppmerksom på at Fjellivet AS er kun pådriver for arrangementet. Vi kan ikke ta ansvar for personskader eller skade på utstyr under turen. Rosa Sløyfe er ikke ansvarlig for dette arrangementet men er opplyst om turmarsjen.

Det er ditt eget ansvar å avgjøre om du er i stand til å fullføre turen.

Vi gjør også oppmerksom på at Rosa Sløyfe-logoen og ordmerket Rosa Sløyfe er varemerke registrert og eies av Kreftforeningen og brystkreftforeningen. All bruk av denne logoen skal godkjennes skriftlig på forhånd med dem. Dette har Fjellivet AS gjort.