• Butikken i Laatasveien, Fjellivet

31

Fjellivet har en friluftsbutikk i sentrum av Lakselv. Vi selger Fjellreven, Hanwag, Janus, Primus, fiskeutstyr, Real Turmat med mere. Vi har også smådyrsartikler og et godt utvalg av hundefor. Merkene vi fører er Vom og Hundemat, Royal Canin og Orijen. Vi er i vekst og kundegruppen og vareutvalget øker. Vi har også vårt kontor i samme bygg og her planlegger vi våre aktiviteter/naturopplevelser. Vi har også tilrettelagt for veterinær som kan drive sin private smådyrspraksis, og vi har inngått et samarbeid med Veterinær Kine Rivers Marhaug.  Hun arbeider til daglig som vterinær på Allvetdyresykhus i Alta men er hos oss noen dager i måndeden. Veterinær Kine Rivers Marhaug har også egen facebookside hvor man kan komme i direkte kontakt med henne. Vi er også behjelpelig med bestilling av veterinærtime hos Kine Rivers Marhaug.

På vår butikk kan du også komme innom for booking av naturopplevelser og overnatting. Vi skreddersyr opplevelsesturer for deg. Eksempler på turønsker er: fotturer i fjellivet, toppturer, fisketurer i ferskvann og elv, skiturer, overnattingsturer i fjellet (sommer og vinter), sledetur med hundespann, jakt , bålkos i fjellet etc. 

 

Hundegården, hundene og overnatting er på vår private adresse som ligger i Brennelv 2,5 km øst for Lakselv. Gjør oppmerksom at vi tar ikke hunder/katter til oppstalling/pass.

Butikken til Fjellivet ligger i sentrum rett ved E6 ca. 200 m før/etter rundkjøringen i Lakselv. Bygget er brunt, godt synlig og har gode parkeringsmuligheter.

 

Våre åpningstider på butikken er Mandag til Fredager kl 10-17. Skal du booke overnatting eller ønsker et tilbud på aktivitet/naturopplevelser kan dette gjøres hele døgnet til mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. vi svarer så fort det lar seg gjøre.

 

2

 

I vår butikk finner du også disse produktene/tjenestene;

-          * Et godt utvalg av Fjellreven

*Janus

*Hanwag (skotøy)

*Real Turmat

*Primus

*Fiskeutstyr

-          * Et godt utvalg av hunde og kattefòr → Merkene vi fører er Vom og Hundemat, Royal Canin og Orijen

-          * Smådyrartikler

-          * Utleie av reisebag → skal du hente valp eller katt? Vi leier ut reisebag

-          * Oppkutting av Vom og Hundemat → Vi deler opp blokker på bestilling. Det deles ca  2 ganger i mnd. Bestilling gjøres på vår butikk eller  over mail.

-          * Boka Fjellivets turguide for Porsanger

 

Velkommen innom Fjellivet i Laatasveien

 

Fjellivet AS er medlem i NHO- Reiseliv

  • Fjellivets turguide for Porsanger

45 Boka 300

Fjellivets turguide for Porsanger er skrevet av oss. Den ble utgitt August 2015. Boka er fullspekket med bilder og informasjon om Porsanger. Den forteller også om oss, våre sledehunder/hundekjøring og vår bedrift, men flest sider om våre beste tur tips i Porsanger. Du vil finne høydepunkter fra vest, øst og sør fra vår kommune. I tillegg har vi tatt med generell informasjon om jakt og fiske i hele kommunen.

Våre 3 største fine lakseførende elver er også beskrevet.

Du vil også finne faktaopplysninger om Porsanger Kommune og hva som finnes i her, pluss nyttige linker.

Boka koster kr. 290,-

* Den kan kjøpes på vår butikk i Laatasveien i Lakselv, Spar Lakselv og Airport Cafe (Lakselv)

* Kan sendes i post, porto kommer i tillegg

Bestilling gjøres over Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller du kan ringe/sende sms til telefon

46 92 91 77.

Du kan også bruke kontaktskjema her

.